Sudedamosios dalys: ekologiška malta kalendra.
Vienas pagrindinių prieskonių, naudojamų indų virtuvėje. Tinka sriuboms, troškiniams, dalui, ryžių patiekalams, duonai.
Saliero sėklos pasižymi tuo pačiu, tik žymiai stipresniu saliero aromatu bei charakteringu skoniu, su lengva aštrumo užuomina. Naudojama įvairių salotų, troškinių gardinimui. Užberkite ant salotų gaiviam užbaigtam skoniui arba dėkite į bulvių patiekalus.
Naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, natūralaus jogurto gėrimui, padažams. Taip pat tinka įvairiems kepiniams ir sūriams. Nevartoti termiškai neapdorotų.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Susmulkinti ir įdėti į patiekalus, lauro lapai suteikia jiems malonų skonį ir aromatą.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Gvazdikėlis pasižymi aštriu deginančiu skoniu.
Tinka naudoti visur, kaip ir kmynai ar kuminas. Naudojami lęšių, pupelių, žirnių sriuboms ir dalams (troškiniams). Ypatingai tinka patiekalams su pomidorais. Taip pat tinka duonai ir duonos gaminiams kepti.
Tinka sriuboms, daržovių ir grūdų patiekalams.
Ypatingo aromato ir unikalaus saldžiai aitraus skonio egzotiškas prieskonis. Tinka saldiems patiekalams ir gėrimams - košei, plovui, jogurtui, šokoladui, vaisių salotoms, tortams, meduoliams, keksams, kompotams, duonai, sausainiams, kavai ir arbatai - gardinti.Nevartoti termiškai neapdoroto.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primena anyžių. Gali būti naudojamos vienos, beriamos į arbatą, maišomos su indiškais kmynais, kalendra. Šiek tiek pakepinus tinka naudoti padažuose, troškiniuose, salotose, pyraguose, sriubose.
Tinka naudoti visur, kaip ir kmynai ar kuminas. Naudojami lęšių, pupelių, žirnių sriuboms ir dalams (troškiniams). Ypatingai tinka patiekalams su pomidorais. Taip pat tinka duonai ir duonos gaminiams kepti.
Savito skonio šildantis prieskonis. Naudojamas daržovių, ryžių ir ankštinių patiekalams gardinti, kario prieskonių mišiniuose.
Naudojamas sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, natūralaus jogurto gėrimui, padažams. Taip pat tinka įvairiems kepiniams ir sūriams.Nevartoti termiškai neapdoroto.
Juodosios garstyčios yra aštraus, kiek aitraus skonio.
Naudojami kaip prieskoniai sriubai, troškiniams, bulvių patiekalams. Galima sutrinti ir pabarstyti prieš pateikiant ant stalo. Taip pat tinka duoniniams gaminiams.
Tinka daržovių, ryžių, ankštinių patiekalams gardinti.
Pikantiškai kartaus skonio. Naudojamos kario prieskonių mišiniuose. Tinka daržovių ir ankštinių patiekalams, padažams gardinti. Nevartoti termiškai neapdorotų.
Aromatingas prieskonių mišinys daržovių troškiniams. Be konservantų. Be dirbtinių dažiklių.
Puikiai tinka naudoti ryžių, ankštinių patiekaluose, troškiniuose, salotose. Pasižymi aštriu skoniu.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Juodgrūdžių sėklos naudojamos kario prieskonių mišiniuose, gardinami bulvių ir kitų daržovių patiekalai.
Tinka daržovių, ryžių, ankštinių patiekalams gardinti.
Universalus prieskonių mišinys, puikiai tinkantis picoms, sumuštiniams, salotoms, užkandžiams. Puikiai tinka patiekalams su sūriu ir varške. Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Tai aukščiausios kokybės 100% neaktyvios dribsnių pavidalo sausos mielės (100% Saccharomyces cerevisiae).
Saldžiai aitraus skonio. Naudojamas kario prieskonių mišiniuose. Tinka saldiems patiekalams ir gėrimams gardinti. Nevartoti termiškai neapdorotų.
Juodieji pipirai ne tik suteikia aštresnį skonį, bet ir paryškina kiekvieno produkto skonį bei kvapą, todėl jų dedama beveik į visus patiekalus, net ir desertus.
Ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis. Patiekalams suteikia gelsvą atspalvį. Labai mėgstama Vidurinėje Azijoje patiekalams gardinti.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite