Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C. Be GMO. Tinka veganams.
Jauni miežių daigai ypač vertinami dėl juose esančio chlorofilo, įvairių vitaminų ir mineralinių medžiagų. Miežių želmenų milteliai lengvai virškinami ir greitai įsisavinami.
Tai natūralus prebiotikas, pasižymintis švelniai saldžiu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Be GMO. Tinka veganams.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. Peruvinės pipirinės milteliuose itin gausu vitaminų bei mineralinių medžiagų. Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Vaistinės juodmirtės uogos ypač vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos. Juose daug skaidulinių medžiagų.
Chlorelė - tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Pagaminti iš džiovintų moringos medžio lapų, malonaus žalumynų skonio. Be cukrų. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, vitaminų A, K, E, kalcio, geležies ir magnio. Be GMO. Tinka veganams.