Greipfrutų eterinis aliejus (be furokumarinų) AMRITA, 5 ml

6,55 € su PVM1 310,00 € / 1 l

Šis greipfrutų eterinis aliejus be šviesai jautrių dalelių tonizuoja riebią odą, gali padėti kovoje su celiuilito atsiradimu. Pasižymintis antibakterinėmis savybėmis, taip pat žinomas dėl savo savybių stimuliuoti galvos odą. 

Prekės kodas: AK-EA-044-5

Galiojimo data: 2023-12-31

Aitraus, šiek tiek kartaus kvapo eterinis aliejus yra išskirtinis ir pranašesnis lyginant su kitais greipfrutų eteriniais aliejais tuo, kad yra be furokumarinų. Furokumarinai, tai yra natūrali sudedamoji greipfrutų žievelėse esanti dalis, kuri padidina odos jautrumą saulės spinduliuose. Aliejus išgautas iš tikrųjų greipfrutų žievelių šalto spaudimo būdu, po to jas distiliuojant vandens garais (kas leidžia pašalinti minėtą medžiagą, furokumariną).

Kadangi greipfrutų žievelių eterinis aliejus yra be furokumarinų, jis gali būti naudojamas kosmetikos gaminiuose. Taip pat gali padėti ne tik tonizuoti riebią kūno odą, stimuliuoti galvos odą bet ir kovoti su celiulitu. Vaisinis, aitraus, šiek tiek kartaus, būdingo greipfrutui kvapo aliejus gali būti garinamas patalpose ir taip padėti  jas išgryninti bei išvalyti. 

Atsargumo priemonės:

  •         Nenaudoti pirmaisiais trimis nėštumo mėnesiais;
  •         Naudojamas grynas gali dirginti odą, patarina praskiesti prieš naudojant;
  •         Aliejus jautrus oksidacijai: laikykite sandariai uždarytą vėsioje vietoje (pageidautina šaldytuve) ir saugokite nuo tiesioginės šviesos;
  •         Sudėtyje esantys natūralūs junginiai (limonenas ir mažesniu kiekiu linalolis, citralis (neral ir geranial)) gali sukelti alergiją jautriems arba alergiją šioms sudedamosios dalims turintiems žmonėms, kai eterinis aliejus naudojamas kaip kosmetikos sudedamoji dalis (pagal 7-tąjį Europos Parlamento ir tarybos direktyvos pakeitimą (2003/15/EB) dėl valstybių narių įstatymų, susijusių su kosmetikos gaminiais);
  •         Prieš naudojant ant odos visada pirmiausiai išbandykite ant nedidelio odos ploto (alkūnės lenkime) ir stebėkite ne mažiau nei 48 valandas;
  •         Norint naudoti kaip kosmetikos priemonę reiktų imtis ir susipažinti su konkrečiomis atsargumo priemonėmis.

DĖMESIO

Savybės, indikacijos, naudojimo metodai pateikiami informaciniais tikslais ir jokiu būdu negali būti traktuojami kaip medicininės paskirties. Dėl bet kokio naudojimo gydymo tikslais ar esant alergijoms būtina kreiptis į gydytoją.

Kilmės šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos (Floridos valstija)

Lotyniškas pavadinimas: Citrus paradisii 

Ingredients (sudedamosios dalys): Citrus paradisii zest (Greipfrutinio citrinmedžio vaisiaus žievelės)

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Greipfrutų eterinis aliejus (be furokumarinų) AMRITA, 5 ml

Greipfrutų eterinis aliejus (be furokumarinų) AMRITA, 5 ml

Šis greipfrutų eterinis aliejus be šviesai jautrių dalelių tonizuoja riebią odą, gali padėti kovoje su celiuilito atsiradimu. Pasižymintis antibakterinėmis savybėmis, taip pat žinomas dėl savo savybių stimuliuoti galvos odą.