Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Išpardavimas!
Tikrųjų levandų eterinis aliejus AMRITA, 5 ml

-40%

Tikrųjų levandų eterinis aliejus AMRITA, 5 ml

3,59 € su PVM

5,99 € su PVM

Ypatingai atpalaiduojantis, šis eterinis aliejus žinomas dėl savo balansuojančio poveikio nervinei sistemai. Jis taip pat pripažįstamas dėl atkuriamųjų ir valančiųjų savybių.  

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: AK-EA-031-5

Galiojimo data: 2025-07-31

Apie prekę

Tikrųjų levandų eterinis aliejus yra pats populiariausias ir plačiausiai naudojamas iš visų eterinių aliejų. Nuo senų laikų yra naudojamas ir žinomas dėl savo atkuriamųjų savybių bei kvapo. Dėl savo raminančių savybių tradiciškai aliejus gali būti naudojamas jautrios, problematiškos ar šiek tiek pažeistos (pvz. vabzdžio įkandimas) odos priežiūrai. Aliejus gali būti naudojamas patalpų aromatizavimui, kadangi pasižymi atpalaiduojančiomis ir raminančiomis savybėmis gali padėti įveikti stresą, nerimą arba padėti atsipalaiduoti prieš miegą po įtemptos dienos. 

Norintiems dar turtingesnio levandų kvapo ir savybių siūlome išbandyti levandų CO2 ekstraktą.

Atsargumo priemonės:

  •         Nenaudoti pirmaisiais trimis nėštumo mėnesiais;
  •         Saugoti nuo vaikų ir laikyti jiems neprieinamoje, nepasiekiamoje vietoje;
  •         Sudėtyje esantys natūralūs junginiai (linalolis ir kiek mažiau limonenas) gali sukelti alergiją jautriems arba alergiją šioms sudedamosios dalims turintiems žmonėms, kai eterinis aliejus naudojamas kaip kosmetikos sudedamoji dalis (pagal 7-tąjį Europos Parlamento ir tarybos direktyvos pakeitimą (2003/15/EB) dėl valstybių narių įstatymų, susijusių su kosmetikos gaminiais);
  •         Prieš naudojant ant odos visada pirmiausiai išbandykite ant nedidelio odos ploto (alkūnės lenkime) ir stebėkite ne mažiau nei 48 valandas;
  •         Norint naudoti kaip kosmetikos priemonę reiktų imtis ir susipažinti su konkrečiomis atsargumo priemonėmis.

DĖMESIO

Savybės, indikacijos, naudojimo metodai pateikiami informaciniais tikslais ir jokiu būdu negali būti traktuojami kaip medicininės paskirties. Dėl bet kokio naudojimo gydymo tikslais ar esant alergijoms būtina kreiptis į gydytoją.

Kilmės šalis: Prancūzija

Sudėtis

Lotyniškas pavadinimas: Lavandula angustifolia

Ingredients (sudedamosios dalys): Lavandula angustifolia flowering buds (tikrųjų levandų žydintys pumpurai).

Naudojimas

Levandų eteriniai aliejai ypač tinka gaiviems namų kvapams, norint sukurti švaros pojūtį. Vieną arba sumaišius su kitais eteriniais aliejais galite pilti į garintuvą, aromatines lempas ar tiesiog užlašinti ant medžiagos skiautės ar vatos ir padėti ant radiatorių keliose vietose. Ypač tinka norint atgaivinti orą miegamajame, vaikų kambariuose, koridoriuje ar kitose bendrose patalpose. 

Levandų eterinis aliejus tinka dėti į visas valymo priemones, taip pat atbaido kandis. Galima dėti į spintas juo suvilgyto audinio skiautę arba išvalyti lentynas vandeniu su keletu lašų levandų eterinio aliejaus.

Taip pat galite pasigaminti purškiamą namų švaros priemonę, kurią galėsite naudoti tiek kaip namų kvapiklį, tiek kaip paviršių valymo priemonę. Tam reikės tik 100 ml vandens ir purškiamo buteliuko. 

Purškiami kvapai gerai išsilaiko mažose patalpose, geriausiai - užpurkšti ant audinių, pavyzdžiui, užuolaidų, kilimų, pagalvėlių, staltiesių. Taip pat tinka naudoti automobilių salonuose. 

Tiesa, atminkite, jog eteriniai aliejai yra aktyviosios medžiagos, o kai kurie (pvz. gvazdikėlių) pasižymi net labai stipriomis savybėmis. Todėl juos naudokite atsargiai, purškite iš tolo, kad nepažeistumėte paviršių.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Tikrųjų levandų eterinis aliejus AMRITA, 5 ml

Tikrųjų levandų eterinis aliejus AMRITA, 5 ml

Ypatingai atpalaiduojantis, šis eterinis aliejus žinomas dėl savo balansuojančio poveikio nervinei sistemai. Jis taip pat pripažįstamas dėl atkuriamųjų ir valančiųjų savybių.