Agavos inulino milteliai išgaunami iš ekologiniuose ūkiuose auginamų mėlynųjų agavų augalų. Tai natūralus prebiotikas, turintis daug skaidulinių medžiagų.
Agavų inulino milteliai pasižymi balta spalva, yra bekvapiai, lengvai salstelėję.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje (<20°C) vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Gamintojas: UAB EKO PIRK - AMRITA.Sudedamosios dalys: ekologiški agavos inulino (lot. Agave) milteliai.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 822 kJ/ 204 kcal |
Riebalų | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandenių | 6 g |
- iš kurių cukraus | 6 g |
Skaidulinių medžiagų | 90 g |
Baltymų | 0 g |
Druskos | 0.33 g |
Agavos inulino miltelius galite maišyti į košes, įvairiausius kokteilius, kepinius, kavą arbatą. Galite vartoti tiesiog vieną, įmaišę į vandenį.
Įspėjimas: agavų inulino milteliai gali laisvinti vidurius.
Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C. Be GMO. Tinka veganams.
Jauni miežių daigai ypač vertinami dėl juose esančio chlorofilo, įvairių vitaminų ir mineralinių medžiagų. Miežių želmenų milteliai lengvai virškinami ir greitai įsisavinami.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. Peruvinės pipirinės milteliuose itin gausu vitaminų bei mineralinių medžiagų. Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Vaistinės juodmirtės uogos ypač vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos. Juose daug skaidulinių medžiagų.
Chlorelė - tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Pagaminti iš džiovintų moringos medžio lapų, malonaus žalumynų skonio. Be cukrų. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, vitaminų A, K, E, kalcio, geležies ir magnio. Be GMO. Tinka veganams.
Ekologiški kviečių želmenų milteliai pagaminti iš jaunų kviečių želmenų, turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, kalio ir geležies, magnio šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Tai uogų, kilusių iš Brazilijos, dar vadinamų ACAI uogomis milteliai. Juose gausu organizmui naudingų medžiagų ir antioksidantų. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitamino E, kalio, kalcio ir magnio, yra geležies šaltinis. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Spirulina - tai mikroskopinis gėlųjų vandenų dumblis. Tai natūralus, lengvai pasisavinamas ir organizmą stiprinantis bei kasdienį maisto racioną papildantis produktas iš gamtos!
Ajurvedos vaistažolė, tinkama vartoti bet kurio amžiaus žmonėms.
Čiavanprašas - žymiausias natūralus vitaminų šaltinis ir ajurvedinis stiprintojas. Tai natūralus maisto produktas, pagal tradicinį Ajurvedos receptą pagamintas iš daugiau kaip 49 žolelių, vaisių ir prieskonių.
Ekologiški ašvagandos milteliai AMRITA: tinkamas bet kurio amžiaus žmonėms.
Spirulina - tai mikroskopinis gėlųjų vandenų dumblis. Tai natūralus, lengvai pasisavinamas ir organizmą stiprinantis bei kasdienį maisto racioną papildantis produktas iš gamtos!
Kviečių želmenys gaunami iš jaunų paprasto kviečio atžalų, kurios nupjaunamos per didžiausio augimo laikotarpį.
Chlorella yra žalieji mikrodumbliai, pasižymintys itin dideliu kiekiu chlorofilo. Chlorella vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais.
Pluoštinių kanapių baltymai yra idealus sportininkams ir sveikos gyvensenos propaguotojams. Produktas yra puikus pieno išrūgų baltymo pakaitalas sportuojantiems, veganams ir žaliavalgiams.
Dar vadinami Camu Camu – tai panašios į vyšnias uogos, augančios ant nedidelių medžių Pietų Amerikoje. Šios uogos būna rusvos ar tamsiai rusvos spalvos, rūgštaus skonio. Vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Dėkojame Jums už pastabą. Pataisėme :) 100 g agavų inulino miltelių yra 90 g skaidulinių medžiagų.
2019-12-09Kaip čia išeina, kad prekės aprašyme parašyta "Skaidulinių medžiagų šaltinis", o maistinėje vertėje - skaidulinių medžiagų 0 g. Tai yra tų skaidulų, ar ne?
2019-12-06Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite