Bananų miltus galite naudoti įvairiems kepiniams, padažams bei sriuboms sutirštinti. Taip pat tinka maišyti į žaliuosius kokteilius. Ypač tinka norit pakeisti kvietinius miltus. Be cukrų. Turi daug kalio ir geležies, yra puikus kalcio šaltinis. Ne GMO. Tinka veganams.
Kalis padeda palaikyti normalų kraujospūdį ir normalią raumenų veiklą. Kalcis reikalingas normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti. Geležis padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytoje pakuotėje.
Gamintojas: UAB EKO PIRK - AMRITA, Lietuva.Sudedamosios dalys: žalieji bananai.
Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1395 kJ/ 333 kcal |
Riebalų | 0.6 g |
- iš jų sočiųjų | 0.3 g |
Angliavandenių | 77.0 g |
- iš jų cukrūs | 39.0 g |
Baltymų | 4.3 g |
Druskos | 0.46 g |
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Avinžirnių miltai išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Avinžirnių miltai išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Gaminami iš šviežių kokoso riešutų. Turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų.
Migdolų miltai skirti kepiniams gardinti, dietiniams patiekalams gaminti. Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.
Seitanas – tai augalinės kilmės mėsos alternatyva, pagaminta iš kviečių baltymo. Tai natūralus augalinės kilmės baltymų šaltinis.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite