Ekologiški kviečių želmenų milteliai pagaminti iš jaunų kviečių želmenų, turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, kalio ir geležies, magnio šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Dar vadinami Camu Camu – tai panašios į vyšnias uogos, augančios ant nedidelių medžių Pietų Amerikoje. Šios uogos būna rusvos ar tamsiai rusvos spalvos, rūgštaus skonio. Vertinamos dėl didelės vitamino C koncentracijos.
Turi daug skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C. Be GMO. Tinka veganams.
Tai uogų, kilusių iš Brazilijos, dar vadinamų ACAI uogomis milteliai. Juose gausu organizmui naudingų medžiagų ir antioksidantų. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitamino E, kalio, kalcio ir magnio, geležies šaltinis. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, organizmo valymui.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. Peruvinės pipirinės milteliuose itin gausu vitaminų bei mineralinių medžiagų. Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Pagaminti iš džiovintų moringos medžio lapų, malonaus žalumynų skonio. Be cukrų. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų, vitaminų A, K, E, kalcio, geležies ir magnio. Be GMO. Tinka veganams.