Iki kovo 31d. Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 0.99 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Reduced price!
Bekvapis kasdienis rankų prausiklis GREEN PEOPLE, 300 ml

-50%

Bekvapis kasdienis rankų prausiklis GREEN PEOPLE, 300 ml

9,08 € su PVM

18,15 € su PVM

Bekvapis rankų prausiklis, tinkantis kasdieniniam naudojimui.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: R105

Apie prekę

Rankų prausiklis be kvapiųjų medžiagų kasdieniniam naudojimui. Tinka visai šeimai. Itin švelnus jautriai, bet kokio amžiaus odai. Be SLS.  Aloe Vera ekstraktas minkština ir drėkina rankų odą.

GREEN PEOPLE misija - propaguoti sveiką gyvenimo būdą ir gaminti aukštos kokybės tik ekologiškus ir natūralius sveikus produktus. Įmonė remia labdaros idėjas, susijusias su sveikata ir aplinkosauga.
GREEN PEOPLE kompanija siekia gaminti produktus, kurie yra absoliučiai natūralūs, ekologiškai patvirtinti ir labai efektyvūs. Įmonė ir toliau siekia tobulumo, kūrybingumo ir naujovių be jokių kompromisų bet kurių GREEN PEOPLE produktų kokybei. Pateikiamas visų produktų visų sudedamųjų dalių sąrašas, su tikslu, kad vartotojas tiksliai žinotų, kas yra GREEN PEOPLE produktuose, kuriuos perkate.
GREEN PEOPLE kompanija, dirbanti jau 10 metų, siūlo daug specialių produktų.
"Organic Babies“ ir „Organic Children“ produktų linijos, skirtos jauniausiems šeimos nariams.
„Oy! Organic Young“ produktai skirti paaugliams ir dvidešimtmečiams bei pritaikyti jų odos poreikiams. Be to, kompanija siūlo produktus vyrams „Organic Homme“ ir bekvapius produktus skirtus itin jautriai odai „Organic Base“. Kompanijos asortimente esanti produktų linija „Organic Body SPA“ skirta kovai su senėjimu ir tinka brandžiai odai.

GREEN PEOPLE atestacija:
• Žemės asociacija patvirtino, kad produktai yra ekologiški
• Ekologiško maisto federacija patvirtino, kad produktai yra organiniai
• „Ecocert“ patvirtino, kad produktai yra organiniai
• ISO 9001:2008-Kokybės valdymo sistema

Gamintojas: Green People, Jungtinė Karalystė.

Sudėtis

Sudedamosios dalys (INCI): AQUA (PURE WATER), ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, SODIUM COCO-SULFATE (MILD FOAMING AGENT FROM COCONUT), GLYCERIN (VEGETABLE SOURCE), COCAMIDOPROPYL BETAINE MILD FOAMING AGENT), CITRIC ACID (ACIDITY REGULATOR), GLYCERYL CAPRYLATE (MILD FOAMING AGENT), SODIUM COCOAMPHOACETATE (MILD FOAMING AGENT), DISODIUM COCOYL GLUTAMATE (SKIN CONDITIONING AGENT), SODIUM COCOYL GLUTAMATE (SKIN CONDITIONING AGENT), SODIUM GLUCONATE (NATURAL CHELATING AGENT), SODIUM HYDROXIDE (ACIDITY REGULATOR), SODIUM BENZOATE (PRESERVATIVE). *FROM ORGANIC CULTIVATION

Naudojimas

Naudojimas: išspauskite prausiklio ant rankų ir plaukite su vandeniu.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Bekvapis kasdienis rankų prausiklis GREEN PEOPLE, 300 ml

Bekvapis kasdienis rankų prausiklis GREEN PEOPLE, 300 ml

Bekvapis rankų prausiklis, tinkantis kasdieniniam naudojimui.