Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Šventinėje pakuotėje! Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Šventinėje pakuotėje! Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Juodieji pipirai ne tik suteikia aštresnį skonį, bet ir paryškina kiekvieno produkto skonį bei kvapą, todėl jų dedama beveik į visus patiekalus, net ir desertus.
Natūralus augalinės kilmės stingdiklis, alternatyva želatinai. Puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje.
Vienas pagrindinių prieskonių, naudojamų indų virtuvėje. Tinka sriuboms, troškiniams, dalui, ryžių patiekalams, duonai.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis. Patiekalams suteikia gelsvą atspalvį. Labai mėgstama Vidurinėje Azijoje patiekalams gardinti.