Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Šventinėje pakuotėje! Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Juodieji pipirai ne tik suteikia aštresnį skonį, bet ir paryškina kiekvieno produkto skonį bei kvapą, todėl jų dedama beveik į visus patiekalus, net ir desertus.
Vienas pagrindinių prieskonių, naudojamų indų virtuvėje. Tinka sriuboms, troškiniams, dalui, ryžių patiekalams, duonai.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis. Patiekalams suteikia gelsvą atspalvį. Labai mėgstama Vidurinėje Azijoje patiekalams gardinti.
Ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis. Patiekalams suteikia gelsvą atspalvį. Labai mėgstama Vidurinėje Azijoje patiekalams gardinti.