Švelnaus skonio, lengvas ir minkštas užkandis. Puikiai tinka skaninti pusryčių košes, dribsnius, desertus, blynelius ar kepinius.
Tai puikus užkandis išalkus ar tiesiog norint pasmaližiauti. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Vitamino C šaltinis. Taip pat turi daug skaidulinių medžiagų ir kalio.
Ekologiški džiovinti mangai - tai skanus ir natūralus užkandis, atstosiantis netgi saldumynus!
Švelnaus skonio, lengvas ir minkštas užkandis. Puikiai tinka skaninti pusryčių košes, dribsnius, desertus, blynelius ar kepinius. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų ir kalio.
Tai puikus užkandis išalkus ar tiesiog norint pasmaližiauti. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Vitamino C šaltinis. Taip pat turi daug skaidulinių medžiagų ir kalio.
Ekologiški džiovinti mangai - tai skanus ir natūralus užkandis, atstosiantis netgi saldumynus!
Švelnaus skonio, lengvas ir minkštas užkandis. Puikiai tinka skaninti pusryčių košes, dribsnius, desertus, blynelius ar kepinius. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų ir kalio.
Tai puikus užkandis išalkus ar tiesiog norint pasmaližiauti. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Vitamino C šaltinis. Taip pat turi daug skaidulinių medžiagų ir kalio.
Ekologiški džiovinti mangai - tai skanus ir natūralus užkandis, atstosiantis netgi saldumynus!
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Šios uogos auga Kinijoje, Mongolijoje ir Tibeto Himalajuose. Turi daug skaidulinių meždiagų.
Šios uogos auga Kinijoje, Mongolijoje ir Tibeto Himalajuose. Turi daug skaidulinių meždiagų.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis.
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis.
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas.
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas.
Skanus ir maistingas užkandis. Natūraliai tamsios spalvos, nes džiovinami natūraliai, nenaudojant sieros dioksido.
Džiovintos slyvos - skanus, sveikas ir labai maistingas užkandis, turintis daug ląstelienos.
Džiovintos slyvos - skanus, sveikas ir labai maistingas užkandis, turintis daug ląstelienos.
100 % braškės griežinėliais ir viskas!
Konservuoti sūriame vandenyje. Naudojami kaip mėsos pakaitalas.
Skanus ir maistingas užkandis. Natūraliai tamsios spalvos, nes džiovinami natūraliai, nenaudojant sieros dioksido.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Saldžios, minkštos figos puikus užkandis. Dažnai naudojamos naudojamos įvariems patiekalams ar kepiniams gardinti.
Saldžios, minkštos figos puikus užkandis. Dažnai naudojamos naudojamos įvariems patiekalams ar kepiniams gardinti.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Lazdyno riešutai - švelnaus skonio, gali būti naudojami įvairiuose kepiniuose, pyraguose.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Malonaus skonio graikiniai riešutai.
Malonaus skonio graikiniai riešutai. Skanus ir maistingas užkandis.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Kedrų riešutai surinkti Sibire, ekologiškuose Altajaus kalnų regionuose. Skanūs kaip užkandis ar ingredientas įvairiuose patiekaluose.
Kedrų riešutai surinkti Sibire, ekologiškuose Altajaus kalnų regionuose. Skanūs kaip užkandis ar ingredientas įvairiuose patiekaluose.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Skanu daigintos arba pakepintos!Saulėgrąžų sėklos - puikus energijos šaltinis.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Džiovintos slyvos - skanus, sveikas ir labai maistingas užkandis, turintis daug ląstelienos.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Skanus ir maistingas užkandis. Natūraliai tamsios spalvos, nes džiovinami natūraliai, nenaudojant sieros dioksido.
100 % braškės griežinėliais ir viskas!
100 % braškės ir viskas!
Skanu daigintos arba pakepintos!Saulėgrąžų sėklos - puikus energijos šaltinis.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Kulinarijoje sezamo sėklos vartojamos kaip sudedamoji patiekalo dalis. Pavyzdžiui, itin populiarus užkandžių padažas, Vidurio Rytų šalyse vadinamas Tahini, gaminamas sutrynus trintuvu sausas paskrudintas sezamo sėklas kartu su alyvuogių aliejumi.
Moliūgų sėklos - labai sveika ir skanu! Kitaip nei dauguma sėklų, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, todėl yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Kulinarijoje sezamo sėklos vartojamos kaip sudedamoji patiekalo dalis.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Skanu daigintos arba pakepintos!Saulėgrąžų sėklos - puikus energijos šaltinis.
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Kulinarijoje sezamo sėklos vartojamos kaip sudedamoji patiekalo dalis. Pavyzdžiui, itin populiarus užkandžių padažas, Vidurio Rytų šalyse vadinamas Tahini, gaminamas sutrynus trintuvu sausas paskrudintas sezamo sėklas kartu su alyvuogių aliejumi.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Maistui pagardinti naudojami linų sėmenys suteikia jam malonaus riešutų skonio, trapumo. Skaniausi yra pakepinti ir sumalti. Labai tinka salotoms, duonos kepyniams pagardinti
Burnočiai kulinarijoje vartojami panašiai kaip ryžiai.
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis. Kitaip nei dauguma džiovintų vaisių, jos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, jose nėra pridėta cukraus, todėl šios razinos yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai.
Saldžios, minkštos figos puikus užkandis. Dažnai naudojamos naudojamos įvariems patiekalams ar kepiniams gardinti.
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Burnočiai kulinarijoje vartojami panašiai kaip ryžiai.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Malonaus skonio graikiniai riešutai.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Kedrų riešutai surinkti Sibire, ekologiškuose Altajaus kalnų regionuose. Skanūs kaip užkandis ar ingredientas įvairiuose patiekaluose.