Spindulinės pupuolės "Mung" AMRITA, 500 g

2,89 € su PVM

Mung pupelės (Spindulinė pupuolė arba Žalioji) kilusios iš Indijos, tačiau kaip maisto produktas naudojamos tiek Pietų, tiek Rytų Azijos virtuvėse.

Prekės kodas: A-MUN-500

Galiojimo data: 2020-07-31

Plačiai naudojamos kinų, korėjiečių ir Vietnamo virtuvėse. Iš žaliųjų pupelių gaminami plonieji kiniški makaronai fěnsī, o taip pat korėjietiškas želė nokdumuk.

Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.

Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK, Lietuva.
Kilmės šalis: Kinija.

Sudedamosios dalys: žalios Mung pupelės. 

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė 1168.12 kJ / 279 kcal
Riebalų 1.1 g
        - iš kurių sočiųjų pėdsakai
Angliavandenių 46.3 g
        - iš kurių cukrų 1.5 g
Skaidulų 10 g
Baltymų 23.9 g
Druskos 0.03 g*

*Iš natūraliai susidarančio natrio.

Tai natūralus produktas, todėl gali būti likę akmenukų, prieš vartojimas nuplaukite ir peržiūrėkite.

Nevalytos ir neskaldytos mungo pupuolės labai tinka sriuboms ir troškiniams, ankštinių košėms. Pupeles galima valgyti vienas arba maišyti su ryžiais (khichari), taip pat malti miltus ir naudoti blynų ar duonos kepimui. Ciberžolė, kmynai, džiovintas imbieras ir kalendra labai tinka prie šių pupelių. Labai populiarūs yra šių pupelių daigai, kurie tampa viena svarbiausių daržovių Tolimųjų Rytų virtuvėse. Šie daigai gali būti kepami su kitomis daržovėmis, naudojami salotoms ir kaip įdarai įvairiems patiekalams. Apie daiginimą galite pasiskaityti plačiau.

Paruošimas: prieš verdant mirkyti šaltame vandenyje 4-8 valandas. Virti santykiu : 1 dalis pupelių, 3 dalys vandens. Virti 45-60 min.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

labai patiko - skanios! rekomenduoju :)

2014-03-26
Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Spindulinės pupuolės "Mung" AMRITA, 500 g

Spindulinės pupuolės "Mung" AMRITA, 500 g

Mung pupelės (Spindulinė pupuolė arba Žalioji) kilusios iš Indijos, tačiau kaip maisto produktas naudojamos tiek Pietų, tiek Rytų Azijos virtuvėse.