Kokosų milteliai kavai ir arbatai suteikia malonų kokosų aromatą ir salstelėjusį skonį. Pakaks vos dviejų arbatinių šaukštelių ir galėsite mėgautis tikru skanėstu – lengvu ir kreminiu. Tinka veganams. Be GMO.
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Pasižymi natūraliu kokosų aromatu ir skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Tinka veganams. Be GMO.
Naudoti saldiems padažams, kremams, pyragams, desertams. Pagamintas iš 100 % geriausių vanilės ankščių. Ši pasta gaminama remiantis unikalia technologija, kurią Taylor & Colledge naudoja pastarąjį šimtą metų.
Naudojamas indiškiems saldumynams ir desertiniams patiekalams gaminti.
Tai puikus užkandis - tepkite ant duonos, krekerių ar tiesiog valgykite vieną.
Kerobo (saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse, mažiau kalorijų ir riebalų nei šokolade.