Ekologiškos avižos AMRITA, 500 g

2,35 € su PVM

Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.

Prekės kodas: AE-AVK-500

Galiojimo data: 2019-08-30

Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje, sausoje, vėsioje vietoje.

Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK.
Kilmės šalis: Olandija.

Sudedamosios dalys: ekologiškos belukštės avižos.

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė 1490 kJ/ 356 kcal
Riebalų 8 g
        - iš kurių sočiųjų 1.5 g
Angliavandenių 60 g
        - iš kurių cukrų 1.1 g
Skaidulinės medžiagos 9 g
Baltymų 11 g
Druskos 0.0025 g*

* Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris. 

Tinka košei, dėti į kepinius ir kitus patiekalus, avižų pienui ruošti.

Paruošimas: prieš verdant pamirkyti (geriausia per naktį). Virti santykiu 1:2 apie 40 minučių. 

***

Avižų pienas. Ragaujant šviesiai kreminės spalvos avižų pieną juntamas švelnus avižų prieskonis. Tai mažai kaloringas pienas tinkantis kavai balinti, košėms virti, kokteiliams su uogomis gaminti.

Reikės:

1/2 stiklinės avižų
2-4 puodeliai vandens
Agavų sirupo AMRITA
Žiupsnelio Himalajų druskos
Vanilės (nebūtina)
Pieno gaminimo maišelio (nukošti suplaktą gėrimą)


Ruošimas:
Galima naudoti 1:4 proporciją (kaip gaminant ir kitus pienus). Mirkyti nebūtina, tačiau jei norite galite pernakt palikti 1/2 puodelio avižų grūdus su 2 puodeliais vandens). Sudėti grūdus su tuo pačiu vandeniu į blenderį, plakti mažiausiai 1min. Perkošti per maišelį. Nuspausti. Galima pakartoti keletą kartų. Per likusius tirščius įpilti 2 puodelius vandens, vėl išplakti ir dar kartą gerai nuspausti tirščius. Įmaišykite agavų sirupo (pagal skonį), vanilės ekstrakto ir žiupsnelį druskos.
Gaunasi apie 4 puodelius pieno.
Ateityje reguliuokite pieno tekstūrą keičiant proporcijas.
Pienas laikomas šaldytuve apie 5-7 dienas.
Skanaus!

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiškos avižos AMRITA, 500 g

Ekologiškos avižos AMRITA, 500 g

Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.