Sudedamosios dalys: 100% sojų pupelės. Sojos faršas ir kubeliai yra pagaminti iš genetiškai nemodifikuotų sojos pupelių (be GMO).
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 321 kcal/1355 kJ |
Riebalai | 0.6 g |
- iš kurių sotieji | 0.1 g |
Angliavandeniai | 19.9 g |
- iš kurių cukrų | 11.3 g |
Baltymų | 53.2 g |
Paruošimas: vandenyje ar sultinyje apvirti sojų gabaliukus (kol pasidarys minkšti). Vandenį nusunkti, sojų gabaliukus lengvai nuspausti, 10-15 min apkepti žemės riešutų aliejuje.
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Galima valgyti kaip košę, dėti į sriubas, salotas ir troškinius, daigintas barstyti ant įvairių patiekalų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Puikus baltymų šaltinis.
Kynva (bolivinė balanda) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Greitai paruošiamas. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Kuskusas tradiciškai gaminamas iš manų kruopų (gerokai rečiau - iš rupiai maltų miežių ar sorų). Kuskusas, kaip ir manų kruopos, labai greitai išverda, dėl to gali būti brinkinamas garuose.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Puikiai tinka košėms sriuboms bei naminiams gaminiams kepti.
Puikiai tinka košėms sriuboms bei naminiams gaminiams kepti.
Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. Tinka košei, dėti į kepinius ir kitus patiekalus, avižų pienui ruošti.
Kvietinės "Bulgur" kruopos - tai apvirtos, išdžiovintos ir atskirtos nuo sėlenų kruopos. Taip paruoštos kruopos išverda gana greitai ir išlieka maistingos.
Kvietinės bulgur kruopos - tai apvirtos, išdžiovintos ir atskirtos nuo sėlenų kruopos. Taip paruoštos kruopos išverda gana greitai ir išlieka maistingos.
Iš šių smulkintų kukurūzų kruopų gaminama polenta - vienas iš seniausių patiekalų Italijoje, kur jos gaminimas senovėje būdavo tarsi ritualas. Polentą labai paprasta pagaminti; ji gali būti ruošiama košės skystumo, arba kietesnė ir kepama orkaitėje ar ant griliaus.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Puikiai tiks kotletams ar įdarams gaminti.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Puikiai tiks kotletams ar įdarams gaminti.
Kynva (bolivinė balanda) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Be glitimo, ekologiškas produktas, tinka veganams.
Be glitimo, ekologiškas produktas, tinka veganams.
Terminiu būdu neapdoroti lukštenti grikiai. Švelnaus skonio. Baltymų šaltinis.
Terminiu būdu neapdoroti lukštenti grikiai. Švelnaus skonio. Baltymų šaltinis.
Neskrudintos grikių kruopos yra šiek tiek švelnesnio skonio nei skrudintos. Grikiai - tai palyginus greitai išverdančios maistingos kruopos, puiki alternatyva glitimo nevartojantiems žmonėms.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite