Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Eterinių aliejų mišiniai Jūsų gaiviems namams!

    Pastaruoju metu švarus ir gaivus oras ypač aktualus. Rekomenduojama dažnai valyti, dezinfekuoti bei vėdinti patalpas. Čia į pagalbą galima pasitelkti ir eterinius aliejus. Į difuzorių įlašinus keletą lašų eterinių aliejų, galima susikurti ne tik maloniai kvepiančią atmosferą, bet ir kartu palaikyti švaros pojūtį patalpoje.  

    Paruošėme keletą mūsų išbandytų eterinių aliejų mišinukų, padėsiančių namuose sukurti švaros pojūtį.

    Šiuos mišinius galite pilti į difuzorių ar tiesiog pasigaminti purškiamą namų švaros priemonę. Tam reikės 100 ml vandens, purškiamo buteliuko ir norimų eterinių aliejų. Purškiami kvapai gerai išsilaiko mažose patalpose, geriausiai - užpurkšti ant audinių, pavyzdžiui, užuolaidų, kilimų, pagalvėlių, staltiesių. Taip pat tinka naudoti automobilių salonuose. 

    Tiesa, atminkite, jog eteriniai aliejai yra aktyviosios medžiagos, o kai kurie (pvz. gvazdikėlių) pasižymi net labai stipriomis savybėmis. Todėl juos naudokite atsargiai, purškite iš tolo, kad nepažeistumėte paviršių. 

    Eterinių aliejų mišinys „Švara!“ 

    lašai citrinų eterinio aliejaus – rekomenduojamas naudoti, kai patalpoje norisi gaivumo ir šviežumo pojūčio.  Be to turtingas citrusinis aromatas gali padėti suteikti energijos bei pakelti nuotaiką. 

    3 lašai pipirmėtės eterinio aliejaus. Šis eterinis aliejus vienas labiausiai palitusių aromaterapijoje. Laikoma, jog pipirmėtė gali padėti valyti orą bei suteikti patalpai gaivumo. 

    2 lašai citrinžolės eterinio aliejaus. Šia gaivaus kvapo eterinis aliejus suteiks patalpoms malonaus citrisinio aromato. Be to citrinžolių eterinis aliejus yra plačiai naudojamas buityje kaip priemonė, tinkanti valyti daiktus ir patalpas.  

    Eterinių aliejų mišinys „Grynas oras“

    lašai eukaliptų eterinio aliejaus

    lašai citrinų eterinio aliejaus

    lašai levandų eterinio aliejaus

    Sulašinkite šiuos etrinius aliejus į difuzorių ir mėgaukitės!

    Eterinių aliejų mišinys „Gaivumas“

    2 lašai citrinų eterinio aliejaus

    2 lašai apelsinų eterinio aliejaus

    1 lašas arbatmedžio eterinio aliejaus

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login