Bananų tortas

    Jums reikės: 

    Rutuliukams:

    1 puod. avižų dribsnių
    20 vnt datulių

    Pagrindui:

    1/2 puod. žemės riešutų sviesto
    20 vnt datulių
    2 puod. migdolų miltų

    Antram sluoksniui:

    1 ir 1/2 puod. anakardžių riešutų (mirkytų bent 4val)
    600g šaldytų bananų
    6 v.š agavų sirupo

    Papuošimas:

    3 v.š kakavos sviesto (tirpinto)
    3 v.š kakavos
    1 a.š agavų sirupo

    Ruošimas:

    Rutuliukai:

    1. Į S formos smulkintuvą dėkite datules, avižų dribsnius ir smulkinkite kol masė bus sulipusi.
    2. Darykite skirtingo dydžio rutuliukus ir atidėkite į šoną.

    Pagrindas:

    3. Į S formos smulkintuvą dėkite žemės riešutų sviestą, datules, migdolų miltus ir smulkinkite iki vientisos masės.
    4. Imkite norimą formą, dėkite gautą masę, spustelėkite, kad masė būtų tvirta.

    Antras sluoksnis:

    5. Taip pat į S formos smulkintuvą dėkite bananus, nusausintus anakardžius, agavų sirupą ir plakite iki vientisos masės.
    6. Gautą masę dėkite ant paruošto pagrindo.
    7. Ant viršaus dėkite pagamintus rutuliukus, spustelėkite, kad įsitvirtintų.
    8. Paruoštą tortą dėkite į šaldiklį per naktį, arba bent 6 val.

    Papuošimas:

    9. Ištraukite iš šaldiklio, palaikykite kelias minutes, ištraukite iš formos.
    10. Papuoškite viršų.
    11. Kakavos sviestą, kakavą ir sirupą sumaišykite kartu.
    12. Apipilkite šonus.
    13. Nepamirškite pasilikti iš ant viršaus.
    14. Palaukite kol atitirps bent 30 min.

    Receptas: Vegan Pipiras

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite