Trinta moliūgų sriuba

    Jums reikės: 

    3,5 kg moliūgo
    250 g raudonųjų lęšių
    0,5 puod. kokosų pieno miltelių
    0,5 a.š. kajeno pipirų miltelių
    0,5 a.š. druskos

    Patiekimui:

    sezamų sėklų ir gražgarstės

    Ruošimas:

    1. Užmerkite lęšius švariame vandenyje apie 24 val., jei neturite laiko bent keletui valandų.
    2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °temperatūros.
    3. Supjaustykite moliūgą, išimkite sėklas.
    4. Žievės nenulupkite, dėkite į kepimo forma žieve į apačią ir  kepkite orkaitėje apie 40-60 min.
    4. Tikrinkite, kad moliūgas visas būtų minkštas.
    5. Ištraukite iš orkaitės, nulupkite nuo žievės.
    6. Sutrinkite iki vientisos masės.
    7. Į gautą masę dėkite nuplautus ir nusausintus lęšius, kokosų pieno miltelius ir prieskonius.
    8. Virkite apie 20-30 min. ant mažos ugnies. Tikrinkite, kad lęšiai būtų išvirę.
    9. Išvirtą sriubą patiekite su sezamų sėklomis ir gražgarste.

    Receptas: Vegan Pipiras

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite