Avižų dribsnių pyragas su naminio šokolado gabalėliais

    Jums reikės: 

    3 puod. ekologiškų avižų dribsnių
    250 g banano piurė
    2 v.š. extra vingin alyvuogių aliejaus
    2-3 v.š. ekologiško agavų sirupo
    1 v.š. kepimo miltelių
    40 g naminio šokolado (gaminamas iš kakavos sviesto, agavų sirupo ir kakavos)
    4 v.š. ekologiško ryžių pieno

    Ruošimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.
    2. Avižų dribsnius sumalti (tinka kavamalė ar smulkintuvas) ir sumaišyti su kepimo milteliais.
    3. Bananų piurę sumaišyti su alyvuogių aliejumi, agavų sirupu, pilti kelis šaukštus ekologiško ryžių gėrimo.
    4. Į sausąją dalį dėkite skystąją dalį ir išmaišykite.
    5. Atsargiai įmaišykite smulkintus šokolado gabalėlius.
    6. Dėkite į kepimo formą. Kepkite 180°C temp. apie 15-20 min.
    7. Iškeptą pyragą atvėsinkite ant grotelių.

    Receptas: Vegan Pipiras

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite