Veganiškas sojų guliašas

    Jums reikės: 

    100 g sojos faršo arba sojų gabaliukai

    1 skardinės konservuotų pomidorų

    1 vidutinės morkos

    1 nedidelio svogūno

    100 ml kokosų grietinėlės 

    1 a. š. ciberžolės

    1 a. š. saldžiosios paprikos miltelių

    0,5 a. š. malto cinamono

    0,5 a. š. malto kumino

    žiupsnelio druskos ir pipirų

    lydyto sviesto ghee kepimui

    Gaminimas:

    1. Išvirkite sojų faršą. Užvirus, galite įberti daržovių sultinio miltelių, kad soja įgautų ryškesnį skonį. 

    2. Pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir morkas kol suminkštės.

    3. Suberkite į keptuvę su daržovėmis sojos faršą, pamaišykite ir šiek tiek pakepkite. 

    4. Suberkite prieskonius - maltą kuminą, ciberžolę, papriką, cinamoną. Prieš tai galite prieskonius pakepinti keptuvėje, taip geriau atsiskleis jų skonis ir aromatas. 

    5. Supilkite į keptuvę konservuotus pomidorus su sultimis, gerai išmaišykite ir ant žemos ugnies patroškinkiote keletą minučių.

    6. Prieš baigiant troškinti guliašą įberkite druskos ir pipirų. 

    7. Megaukitės sočiu šildančiu patiekalu!

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite