Veganiška baltųjų pupelių užtepėlė

    Jums reikės: 

    1 vidutinio svogūno

    1 skiltelės česnako

    2 šaukštų alyvuogių aliejaus

    1 skardinės baltų pupelių 

    ¼ puodelio saulėje džiovintų pomidorų aliejuje

    ½ citrinos (sultimis)

    2 šaukštų šaldytų ar šviežių žirnių

    2 šaukštų susmulkintų petražolių

    1 valgomojo šaukšto vandens

    druskos ir pipirų pagal skonį

    Gaminimas:

    1. Stambiai supjaustykite svogūną ir česnaką.

    2. Keletą minučių apkepkite susmulkintus svogūnus ir česnakus aliejuje, kol lengvai paruduos. 

    3. Nusausinkite, nuplaukite pupeles ir sudėkite į dubenį.

    4. Išspauskite citrinos sultis ir supilkite į dubenį. 

    5. Sumaišykite viską rankiniu trintuvu ar blenderiu. 

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite