Jums reikės:
1 vidutinio svogūno
1 skiltelės česnako
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 skardinės baltų pupelių
¼ puodelio saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
½ citrinos (sultimis)
2 šaukštų šaldytų ar šviežių žirnių
2 šaukštų susmulkintų petražolių
1 valgomojo šaukšto vandens
druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimas:
1. Stambiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
2. Keletą minučių apkepkite susmulkintus svogūnus ir česnakus aliejuje, kol lengvai paruduos.
3. Nusausinkite, nuplaukite pupeles ir sudėkite į dubenį.
4. Išspauskite citrinos sultis ir supilkite į dubenį.
5. Sumaišykite viską rankiniu trintuvu ar blenderiu.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Juodieji pipirai ne tik suteikia aštresnį skonį, bet ir paryškina kiekvieno produkto skonį bei kvapą, todėl jų dedama beveik į visus patiekalus, net ir desertus.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite