Barbekiu skonio plėšyto duonvaisio patiekalas

    Jums reikės:

    1 valgomojo šaukšto augalinio aliejaus (galite naudoti kokosų ar alyvuogių aliejų)
    1 raudono svogūnas, smulkiai supjaustyto
    1 šaukštelio malto cinamono
    1 šaukštelio kumino sėklų
    2 šaukštelių rūkytos paprikos
    2 šaukštelio „Tabasco“ padažo
    1 valgomojo šaukšto obuolių sidro acto
    4 šaukštų barbekiu padažo
    200 g konservuotų pjaustytų pomidorų
    2 skardinių konservuotų duonvaisių

    Gaminimas:

    1. Įkaitintoje keptuvėje pakepkite svogūną, kol suminkštės. Apie 10-12 min. 

    2. Suberkite cinamoną, kumino sėklas, rūkytą papriką ir pakepkite apie 2-3 minutes. 

    3. Į keptuvę su esamu mišiniu įpilkite Tabasko padažą, obuolių actą ir barbekiu padažą. Gerai išmaišykite.

    4. Sudėkite konservuotus pomidorus ir duonvaisius, įpilkite 200 ml vandens. 

    5. Pusiau uždengtą palikite virti ant silpnos ugnies 30 min. Kas 5-10 min pamaišykite, kad būtų lengviau sutrinti duonvaisį.

    6. Nuimkite dangtį ir pakepkite dar 10 minučių. 

    7. Iškepus, šakute dar pasmulkinkite duonvaisius. 

    8. Paragaukite ir jei trūksta skonio, įpilkite vieną valgomąjį šaukštą barbekiu padažo.

    9. Patiekite su jūsų mėgiamu garnyru.

    Išeiga: 4 porcijos.

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite