Braunis su bolivine balanda (be miltų!)

    Šis braunis - tikras skanumynas! Drėgnas, nesaldus, švelniai kokosinis ir truputį traškus! Be to jis be miltų, standžios tekstūros jam suteikia bolivinė balanda. 

    Jums reikės: 

    2 kiaušinių

    100 g cukraus „Demerara“

    4 valg. šaukštų kokosų aliejaus

    50 g migdolų riešutų

    120 g virtos bolivinės balandos

    2 arb. šaukštelių kepimo miltelių

    3 valg. šaukštų kakavos miltelių

    60 ml migdolų pieno

    Gaminimas:

    Migdolų riešutus sumalkite su maisto smulkintuvu iki rupių trupinių.

    Į dubenį muškite kiaušinius, berkite cukrų ir plakite kol masė pabals. Į masę supilkite pieną, ištirpintą kokosų aliejų, suberkite riešutus, kepimo ir kakavos miltelius, virtą bolivinę balandą. Viską išmaišykite iki vientisos masės. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Paruoštą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite 25 minutes. Pjaustykite atvėsintą.

    Šaltinis: žurnalas IKI Skanaus! 2020 pavasaris, 5 leidimas

    Braunį kepė ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite