Šokoladiniai putėsiai su agavų inulinu

    Jums reikės: 

    1 gerai sunokusio avokado,

    ¼ puodelio agavų inulino miltelių AMRITA,

    ¼ puodelio ekologiškos kakavos miltelių AMRITA,

    ¼ puodelio migdolų pieno,

    1 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto.

    Gaminimas:

    Avokadą supjaustykite gabaliukais. Visus produktus sudėkite į maisto plaktuvą ir sutrinkite iki vientisos kreminės masės. Atšaldykite šaldytuve. Valgykite su šviežiomis uogomis ar vaisiais. Iš šio kiekio gaunasi 2 porcijos šokoladinių putėsių.

    Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė

    Šaltinis: www.bareorganics.com

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite