Jums reikės:
1 puodelio kvietinių miltų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. sodos
1 v.š. kakavos miltelių
1 puodelio avižų pieno
2 v.š. kokosų aliejaus
1 v.š. agavų sirupo
1 kiaušinio
Papuošti:
Šokolado gabaliukų arba skaldytų šokolado pupelių AMRITA
Šilauogių
Glajaus maisto dekoravimui
Gaminimas:
1. Miltus persijoti per sietelį ir sumaišyti sausus ingredientus ( taip pat galite persijoti ir kakavos miltelius). Šis žingsnis suteikia daugiau purumo kepiniams.
2. Į miltų masę įmušti kiaušinį, supilti pieną ir viską išsukti elektriniu mikseriu iki vientisos masės (ji turėtų gautis pakankamai skysta).
3. Galiausiai įpilti sirupą ir išmaišyti.
4. Keksiukų formeles užpildyti iki 2/3 formelės ir dėti į įkaitintą iki 180C orkaitę, kepti 25 min.
5. Ištraukus leisti atvėsti, o tuomet papuošti. Tiek šokolado gabaliukus, tiek šilauoges galite "priklijuoti" su pirktiniu glajumi, skirtu maisto dekoravimui, jo rasite visose didžiosiose maisto prekių parduotuvėse.
Išeiga: 7 vnt.
Skanaus!
--
Receptas: rozinisavokadas (Instagram)
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Soda gali pakeisti mieles ar kepimo miltelius kepiniuose.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite