Žaliųjų bananų miltų blyneliai

    Jums reikės:

    1,5 puodelio žaliųjų bananų miltų AMRITA
    0,75 puodelio nesaldinto migdolų pieno
    2 kiaušinių
    1 v.š klevų sirupo AMRITA
    1/2 a.š. sodos
    1 v.š. obuolių sidro acto

    žiupsnelio druskos
    Kokosų aliejaus AMRITA

    Papuošimui:
    Klevų sirupas
    Gervuogės
    Avietės

    Gaminimas:

    1. Į dubenį įmušti kiaušinius ir juos išplakti su klevų sirupu. Mišinį supilti į bananų miltus. Įpilti pieną, actą, įberti sodos, druskos ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
    2. Pati tešla bus kiek tirštesnė, nei įprasta blynų tešlą.
    3. Įkaitinti keptuvę, išlydyti šiek tiek kokosų aliejaus ir kepti blynus ant vidutinės kaitros. Apkepant abi blyno puses po kelias minutes.
    4. Patiekti blynus galite su šviežiomis uogomis ir apšlakstyti klevų sirupu.

    Išeiga: 3-4 porcijos. 

    --

    Receptas: rozinisavokadas (Instagram)

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite