Sūreliai su kokosų sviestu ir liofilizuotomis braškėmis

    Jums reikės: 

    250 g varškės (9 proc. riebumo),

    60 g kokosų sviesto,

    30 g kakavos sviesto,

    25 ml tamsaus agavų sirupo,

    1 plytelės mėgstamo juodojo šokolado (ne mažiau 72 proc. kakavos),

    11 g liofilizuotų braškių (griežinėlių).

    Gaminimas:

    Pasiruoškite silikonines keksiukų ar kitų pyragaičių formeles. Pusę šokolado plytelės ištirpinkite garų vonelėje. Konditerinio teptuko pagalba ištepkite formelių dugną ir šonus. Dėkite į šaldymo kamerą 15 min.

    Į dubenį sudėkite varškę, ištirpintą kakavos ir kokosų sviestą. Supilkite agavų sirupą ir viską sutrinkite iki vientisos masės. Pusę braškių kiekio (apie 5 g) pasmulkinkite peiliu ir suberkite į varškės masę.

    Ištraukite formeles iš šaldymo kameros. Sudėkite varškės masę ir vėl šaldykite ~30 min.

    Garų vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą. Išimkite sušalusius sūrelius ir šokoladu aptepkite viršų, papuoškite liofilizuotų braškių griežinėliais ir dėkite į šaldytuvą, kad šokoladas sustingtų.

    --

    Receptas: itsmevelina.com

    Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite