Jums reikės:
12 vnt. datulių,
2 valg. šaukštų šaltyje džiovintų aviečių,
200 g anakardžių riešutų,
2 valg. šaukštų avižinių dribsnių,
žiupsnelio druskos,
žiupsnelio pasmulkintų šaltyje džiovintų aviečių rutuliukų papuošimui.
Gaminimas:
Visus produktus sudedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės. Drėgnomis rankomis suformuojame nedidelius rutuliukus. Apibarstome smulkintomis avietėmis ir dedame į šaldytuvą.
--
Receptas: skaniaisveikai.lt
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis. Dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Puikus energijos šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite