Jums reikės:
3 gerai prinokusių bananų,
2 ir 1/2 puodelio migdolų miltų (galima naudoti ir kokosų miltus),
1/2 puodelio tapijokos krakmolo (galima naudoti kukurūzų krakmolą),
pusė šaukštelio sodos,
žiupsnelio druskos,
žiupsnelio vanilės,
1 šaukšto obuolių sidro acto,
4 šaukštų kokosų aliejaus
(galima dėti kelis šaukštelius cinamono, kas mėgsta)
Gaminimas:
Sutrinkite bananus šakute arba elektriniu trintuvu. Tada įmaišykite migdolų miltus, krakmolą, sodą nugesintą actu, druską, vanilę ir aliejų - viską gerai išmaišyti. Įkaitinkite orkaitę 180 laipsnių. Ištepkite kepimo indą aliejumi, sudėkite visą masę, galima papildomai papuošti viršų/ prismaigstyti migdolų ir kepkite, kol paruduoja ir šiek tiek suskeldėja paviršius. Patikrinkite ar iškepė - ikišę medinį pagaliuką į centrą, jei ištraukiate neaplipusį gabalėliais - iškepė. Skanaus!
--
Receptas: 1specialday.blogspot.com
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Skaidrus ir malonaus obuolių skonio. Be sulfatų.Tinka vegetarams, veganams ir celiakija sergantiems žmonėms.
Maistinė soda be glitimo, skirta įvairių kepinių kepimui. Taip pat gali būti naudojama kaip valomoji priemonė.
Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.
Naudoti saldiems padažams, kremams, pyragams, desertams. Pagamintas iš 100 % geriausių vanilės ankščių. Ši pasta gaminama remiantis unikalia technologija, kurią Taylor & Colledge naudoja pastarąjį šimtą metų.
Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite