Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    AMRITA produktams - tarptautinė nominacija už inovatyvumą

    Džiaugiamės, jog net šeši AMRITA prekės ženklo produktai pelnė tarptautinį pripažinimą ir buvo nominuoti inovatyviais vienoje didžiausių maisto ir gėrimų industrijos parodoje „SIAL“ Paryžiuje. 

    Sausa VEGAN kokosų grietinėlė kavai ir arbatai AMRITA, 150 g – augalinė grietinėlė kavai ir arbatai suteikianti malonų kokosų aromatą ir salstelėjusį skonį. Natūrali veganiška alternatyva įprastai grietinėlei iš pieno.  

    Žaliųjų bananaų miltai AMRITA, 500 g – šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio. Tai puiki alternatyva kvietiniams miltams, be to labai tinka įvairiems kepiniams, padažams bei sriuboms sutirštinti. 

    Ekologiški speltosryžiųdatulių ir obuolių sirupai AMRITA, 250 ml - natūralūs, ekologiški sirupai, be konservantų ir pridėtinių cukrų. Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus.

    Atrinkti nepriklausomos ekspertų komisijos, šie produktai nominuoti prestižiniam „SIAL Innovation Selection 2020“ apdovanojimui. Ši nominacija skiriama už produktų inovatyvumą, aukštą kokybę, sudedamąsias dalis, pakuotės dizainą, patogumą naudoti bei naudą, teikiamą vartotojui. 

    Didžiuojamės, nes naujausias mūsų produktas  Žaliųjų bananų miltai AMRITA gavo net du „SIAL Innovation Selection 2020“ įvertinimus. Kas įrodo šios naujienos aktualumą ir patrauklumą rinkai bei didelę potencialią paklausą.  

    “SIAL” organizuojamų tarptautinių apdovanojimų nominacijos - tai didžiulis laimėjimas, dėl kurio šiais metais varžėsi net 7 200 parodos dalyvių iš 119 pasaulio šalių. 

    SIAL 2020 paroda – tai įkvėpimo šaltinis visai maisto bendruomenei. Ši paroda tikra maisto gurmanų ir ekspertų iš viso pasaulio fiesta. Joje pristatomos maisto ir gėrimų indurstrijos  naujienos, tendencijos bei inovacijos.

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite