Gaiviosios ARAME salotos

    Kai norisi kažko gaivaus.. Išbandykite tobuliems pietums arba kaip garnyrą!

    Jums reikės:
    30 g Jūros dumblių ARAME CLEARSPRING,10 minučių pamirkytų šaltame vandenyje
    1 a. šaukštelis ekol. sojos padažo Shoyu CLEARSPRING
    1 vidutinio dydžio kukurūzų skardinės
    20 žaliųjų žirnelių ankščių arba didelė sauja šaldytų gliaudytų žirnelių
    Sauja pupelių daigų
    100 g tarkuotų morkų

    Padažui:
    4 a. šaukšteliai grūdėtųjų garstyčių
    2 a. šaukšteliai ekol. sezamo sėklų pastos Tahini
    3 a. šaukšteliai ryžių acto
    100 ml šalto vandens

    Gaminimas:

    Nukoškite ARAME jūržoles, palikdami vandenį, supjaustykite 4 cm ilgio juostelėmis. Lėtai supilkite nukoštą vandenį į keptuvę (nepilkite ant dugno nusistovėjusių nuosėdų). Į vandenį sudėkite ARAME jūržoles, jei reikia dar įpilkite vandens (vanduo turėtų beveik apsemti jūržoles). Užvirkite. Uždėkite dangtį, primažinkite ugnį, troškinkite apie 35 minutes. Galiausiai įpilkite sojos padažą Shoyu ir virkite, kol išgaruos visas vanduo (užtruks apie 10 min.). Nuimkite puodą nuo ugnies ir atidėkite į šoną.

    Jei naudojate šviežius žaliuosius žirnelius patroškinkite apie 10 min. kol suminkštės. Taip pat patroškinkite pupelių daigus apie minutę laiko. Jeigu naudojate šaldytus žaliuosius žirnelius, paprasčiausiai atšildykite. Nukoškite vandenį iš skardinėje esančių kukurūzų.

    Į serviravimui skirtą dubenį sudėkite ARAME jūržoles, kukurūzus, žaliuosius žirnelius, pupelių daigus ir tarkuotas morkas. Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus (plakikliu arba šakute). Užpilkite šį padažą ant paruoštų salotų.

    Skanaus!

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite