Kreminė pomidorų sriuba su mėtomis

    Jums reikės:

    3 šaukštelių natūralaus lydyto sviesto Ghi KHANUM

    1 vidutinio svogūno (smulkiai supjaustyto)

    1 skiltelės česnako (smulkiai supjaustytos)

    1 šaukštelio miltų

    4 puodeliai nuluptų ir supjaustytų šviežių pomidorų arba 4 puodelių ekologiškų konservuotų smulkintų pomidorų SUMA

    8 puodeliai daržovių sultinio

    2 šaukšteliai ekologiškos pomidorų tyrės SUMA

    ½ šaukštelio pipirmėtės ekstrakto pasta TAYLOR & COLLEDGE

    Himalajų druskos ir ekologiškų juodųjų pipirų grūdelių AMRITA

    Gaminimas:

    Vidutinio dydžio puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą. Sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką. Dažnai maišykite. Kepinkite tol, kol svogūnai taps permatomi, tačiau ne rudi (apie 8 minutes). Įdėkite miltus ir nuolat maišydami kepkite dar apie 4 minutes (svarbu, jog miltai neparuduotų).

    Sudėkite pomidorus, daržovių sultinį, pomidorų tyrę ir pipirmėtės ekstrakto pastą. Užvirkite. Tuomet sumažinkite ir palaikykite vidutinį ugnies stiprumą. Sriubą virkite apie 30 minučių neuždengę dangčio, kartais pamaišykite. Sriuba bus išvirusi, kuomet pomidorai bus suminkštėję.

    Savo nuožiūra pagardinkite druska ir pipirais. Sutrinkite sriubą trintuvu, kol ši taps vientisa.

    Patiekite karštą.

    Skanaus!

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite