Avižų ir kynvos košė

    Kreminės tekstūros košė su traškiu kynvos prieskoniu.

    Jums reikės: 

    100 g avižinių dribsnių

    50 g kynvos

    400 ml vandens

    350 ml migdolų pieno

    Šviežių ar džiovintų vaisių, riešutų, cinamono pagal skonį

    Gaminimas:

    Užvirkite vandenį kartu su 150 ml migdolų pieno. Užvirus supilkite kynvą ir avižinius dribsnius. 10-15 min. virkite vidutinėje temperatūroje, supildami likusį migdolų pieną. Išvirus košei uždenkite dangčiu ir kelias minutes palikite pastovėti. Patiekite su mėgstamomis uogomis, riešutais ar kitais ingridientais. 

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite