Obuolių pyragas be cukraus

    Jums reikės: 

    5 obuolių
    Šaukštelio cinamono
    Saujos migdolų drožlių
    0,5 stiklinės avižinių dribsnių
    0,5 stiklinės miltų
    Stiklinės kefyro
    2 šaukštų medaus
    Šaukštelio kepimo miltelių
    2 kiaušinių

    Ruošimas:

    Užpilkite avižinius dribsnius kefyru ir palaikykite 10 minučių. Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Obuolius sumaišykite su cinamonu ir sudėkite į kepimo formos dugną (formą ištepkite sviestu). Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Baltymus išplakite iki standžių putų. Trynius išsukite su medumi. Į avižinių dribsnių ir kefyro masę supilkite trynius su medumi, išsukite. Suberkite miltus su kepimo milteliais ir išmaišykite. Sudėkite baltymus ir gerai išmaišykite. Tešlą užpilkite ant obuolių. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

    Skanaus!

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite