Jums reikės:
200 g minkšto sviesto
Pusė stiklinės rudojo cukraus
1 kiaušinio
Pusė stiklinės miltų
2 stiklinių avižinių dirbsnių
Pusė šaukštelio kepimo miltelių
Pusė šaukštelio druskos
Ruošimas:
Išplakite sviestą iki purumo. Suberkite rudąjį cukrų ir išplakite. Įmuškite kiaušinį ir išplakite iki vientisos masės. Kitame dubenyje sumaišykite likusius sausus produktus. Sumaišykite miltų mišinį su sviesto plakiniu. Imkite drėgnomis rankomis po gabalėlį tešlos ir formuokite apvalius rutuliukus. Dėliokite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos, palikdami tarpus. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15-18 minučių, kol taps gražiai auksinės spalvos. Neimkite iš kepimo skardos sausainių dar karštų, leiskite jiems kiek pastovėti ir sutvirtėti.
Skanaus!
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Šie miltai sukurti naudoti vietoj įprastų kvietinių miltų tiems, kurie netoleruoja glitimo, kviečių. Miltai be glitimo labai absorbuoja skystį, tad gali tekti įpilti atitinkamai daugiau skysčio (ar tai būtų vanduo, pienas ar kt.).
Puikus energijos šaltinis. Turi daug skaidulinių medžiagų.
Šis aukščiausios kokybės nerafinuotas cukranendrių cukrus suteikia kepiniams karamelinį skonį ir spalvą. Savo turtingomis skoninėmis savybėmis idealiai tinka airiškai kavai, juodai arbatai, vaisių ir šokolado pyragams, musams, marinatams, pikantiškiems padažams ir karamelės virimui.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite