Natūralūs burokėlių traškučiai

    Burokėlių traškučiai - puikus pasirinkimas, kai norisi užkandžiauti sveikai!

    Jums reikės: 

    2 nevirtų burokėlių
    Žiupsnelio druskos
    Žiupsnelio pipirų
    Šaukšto alyvuogių aliejaus
    Čiobrelio arba rozmarino

    Ruošimas:

    Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Burokėlius nuplaukite, nušveiskite šepetėliu ir supjaustykite plonomis juostelėmis (2-3 mm), apliekite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais, čiobrelių lapeliais. Palikite pastovėti 15 minučių, nubraukite nuo griežinėlių susikaupusį skysčių perteklių ir dėliokite ant kepimo popieriumi patiestos skardos. Kepkite 20-30 min., kas ~10 min. burokėlius apversdami. Traškučiai iškepę bus šiek tiek parudavę, traškūs ir susitraukę dydžiu. Palikite 5 minutėms atvėsti ir užbarstykite druskos.

    Skanaus!

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite