Jums reikės:
Jums vajadzēs:
2 bananų
2 kiaušinių
Pusės stiklinės pieno
1 stiklinės migdolų miltų
Pusės stiklinės miltų
Šaukštelio kepimo miltelių
0,25 arbat. šaukštelio vanilės ekstrakto
Ruošimas:
Bananus sutrinkite iki vientisos tyrės. Įmuškite kiaušinius, įpilkite pieno ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus, gerai išmaišykite. Suberkite kepimo miltelius, vanilės ekstraktą ir migdolų miltus. Viską labai gerai išmaišykite. Kepkite įkaitintame sviesto ir aliejaus mišinyje, kol blynai apskrus iš abiejų pusių.
Skanaus!
Šie miltai sukurti naudoti vietoj įprastų kvietinių miltų tiems, kurie netoleruoja glitimo, kviečių. Miltai be glitimo labai absorbuoja skystį, tad gali tekti įpilti atitinkamai daugiau skysčio (ar tai būtų vanduo, pienas ar kt.).
Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.
Pagamintas iš geriausių vanilės ankščių. Ekstraktas gaminamas remiantis unikalia technologija, kurią Taylor & Colledge naudoja pastarąjį šimtą metų. Aromatas yra brandinamas ir išlaikomas tol, kol pasiekia geriausią skonį.Tara plastikinė.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite